Projekt na příští rok

Pro letošní rok máme všechny projekty hotové - tedy až na zahradu. Máme bohužel štěstí na nespolehlivé lidi a tak naše zahrada stále není hotová. Zahradnice nekomunikuje, nezvedá telefony a to bydlí ve stejné vesnici jako my.
V příštím článku se pro Vás pokusím vyfotit alespoň tu část zahrady, která je hotová, včetně plotu. Na ten jsem totiž náležitě pyšná!

V dnešním článku se však dozvíte o tom, co nás čeká v roce 2016. Dostala jsem od manžela skvělý úkol - naplánovat si pergolu přesně podle mých představ. A s tím souvisí i fasáda - změna barvy, takže kdyby jste někdo věděl o někom šikovném a levném v okolí Prahy, dejte prosím vědět, děkuji :-)

V mých představách má náš dům krásnou šedivou fasádu, nějakou pěknou dlažbu na terase a k tomu pohodlný dřevěný nábytek "vytuněný"  polštářky, kolem lucerny a na stole svíčky. Člověku se sice časem představy mění, ale myslím, že základ vždy zůstane stejný.
Nechceme klasikou dřevěnou pergolu, toužíme po bezúdržbové hliníkové konstrukci, nejlépe bílé s průhledným plexisklem, aby šlo stále dost světla do obýváku.

Nejsem si jistá, zda jsem Vám už pár inspiračních obrázků terasy neukazovala, v létě jsem se spíše soustředila na zahradu a tajně doufala i v tu terasu. Ale nakonec je dobře, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Na všechno se musí pomalu a pak to opravdu stojí za to.

Zde je pár mých nejoblíbenějších fotek skandinávských teras.

Zdroj: Pinterest










Mějte se krásně.

Vaše Teru

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram