Terasa - inspirace

Přiznejte se, kolik času teď trávíte na zahradách, balkonech a terasách?
My jsme na zahradě neustále, ač ještě terasu nemáme hotovou. Až bude, samozřejmě se o ní s vámi podělím. Zatím se totiž čeká na pokládku dlažby a pak už jsme kompletní a můžu začít aranžovat a zútulňovat.

Dneska to bude zatím o malé inspiraci. Co mě ovlivnilo, inspirovalo a jak by to snad mohlo být. V hlavě mám jasnou představu, ale kdo ví jak to nakonec bude vše vypadat komplet. Abych pak zase něco nepředělávala :))) 
Už teď vím, že základ je prostě skvělý - pergola i dlažba (taky jsme to zatraceně dlouho vybírali). A věřím, že jsme vybrali víc než dobře.
 Ale o tom všem se dozvíte více v příštím článku!

Tak se podívejte na malou inspirací. A  já jdu zase brouzdat po Pinterestu a kochat se dalšími věcmi.

Krásný pátek.
Vaše Teru





Terasse



























2 komentáře:

  1. Moc se těším na vaši terasu ,bude určitě báječná ,zrovna na ni také pracujeme tak se budu těšit na inspiraci od vás,..moc se mi totiž líbí každý váš příspěvěk...máte to krásné!!mohu poprosit o radu a zeptat se na podlahu kterou máte v přízemí ,je nádherná ,u nás to není úplně aktuální ,ale časem chcema měnit z náší tmavě hnědé na nějakou světloučkou a ta vaše je krásná...Děkuji mějte se pohodově a mnoho energie do dalšího lazení domečku..Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den, moc děkuji za milý komentář! Terasa je stále v procesu - respektive už jí jen tuním, ale jde to pomalu, protože mateřská velmi rychle mizí a teď ještě když trochu měním obývák.. no pořád něco :)) POdlaha je od QuickStepu a jsme opravdu moc spokojeni, ale co jsem koukala na stránky, tak už ji nemají :((( Krásný víkend!

      Vymazat

Instagram