Když se sejdou..

... mráčky, zmrzlinky a tučňák :-)

Neuvěřitelný jak málo stačí a pokoj vypadá hned jinak. Matýsek už nám dospěl do věku, kdy bylo na čase dát šprušle z postýlky nadobro pryč. Takže z pokojíku se najednou stal pokoj velkého kluka. I když tedy stále s přebalovacím pultem, protože Mareček ho v pokoji nemá a tenhle pokojík bude jednou jeho (nebo prostě nejmladšího dítka).

V minulém článku jsem vám zmiňovala mou novou závislost ke zmrzlinkám. A jak už víte, v tomto pokoji se nachází náš "pan tučňák" a k tomu ty zmrzlinky proste skvěle padnou.

Marček zatím tyhle drobnosti nevnímá, ale je krásné vidět, že Matýsek ano a je z těch věcí ndšený stejně jako já - což jsem si myslela, že ani nejde. Miluje svou "kapku" jak říká plakátu od My White Obsession, pandu, která je také Verči dílem. U té ho samozřejmě hned zaujaly růžové tváře a rád nám je ukazuje.

Ale víte co nás baví nejvíce? Guma a keramická mistička ve tvaru zmrzlinky! Vše za pár korun a najde se pro ně skvělé využití. Tyhle nákupy jsou stejně nejlepší  - náhodné, levné a hlavně originální.

Mějte se krásně.
Vaše Teru










2 komentáře:

  1. Pokojicek je opravdu nadherny, to barevne ladeni, ty vvsechny vzory - super:-). M.

    OdpovědětVymazat

Instagram