Morrocan pouf

Krásný slunečný den od nás!
 Jak si ho užíváte? Je to příjemná změna oproti těm dešťům, že?

Dnes mám pro vás jednu novinku v obýváku - jedná se o ručně vyráběný marocký taburet z pravé kůže. Po tomto kousku jsem toužila delší dobu, protože po nástupu nového konferenčního stolku odpadla možnost odkládání nohou (ne že by to zrovna mně vadilo, ale muž trochu brblal). A tak mi přišel taburet ideální - když ho člověk nepotřebuje, jen odsune jinam a dělá parádu dál. U nás má hned dvě místečka - u skřínky, která schovává hračky, tudíž u ní sedím asi nejvíce (a co si budeme povídat, pro kluky je to taky dobré lákadlo) a právě u konferenčního stolku. Moc se mi líbí kontrast minimalistického stolku od HAY s ozdobnou výšivkou na kůži.  A myslím, že k nám skvěle zapadl. Co říkáte?

Přímo tento bílý můžete sehnat na e-shopu www.sedaci-pytle.cz. Určitě nakoukněte, objevíte tam nejen jiné barvy, ale i různé sedací polštáře či křesla. Dokonce i míče (takovou věc vidím poprvé, ale nějakému fotbalistovi by se to určitě líbilo :))


P.S. Ještě malá zajímavost - Maročané doporučují taburety plnit starým oblečením a musím říct, že ví proč. Takže u nás dojde na čistku skříní a oblečení poputuje do obýváku :))

Mějte se krásně a zase brzy.

Vaše Teru










7 komentářů:

  1. No už to vidím, je prostě nej nej a k tray table top! 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, že? snad padne i k těm mým dalším plánum :))

      Vymazat
  2. Terezko, je nádherný !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Terezko, děkuji za odkaz. Delší dobu po něm již pokukuji, ale tato cena je nejlepší. Bílý je moc krásný, také zvažuji, zda bílý či světlehnědý. Parádní kousek do obýváku. Krásnou středu! Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Terezko, děkuji za odkaz. Delší dobu po něm již pokukuji, ale tato cena je nejlepší. Bílý je moc krásný, také zvažuji, zda bílý či světlehnědý. Parádní kousek do obýváku. Krásnou středu! Martina

    OdpovědětVymazat
  5. "pufik" je nadherny, obzvlast v teto barve:-), hezky vecer, M.

    OdpovědětVymazat

Instagram